Kakav crni kolegijum?

Politika

SZS odbio da učestvuje na Kolegijumu Skupštine: To nije mesto za dijalog

Savez za Srbiju saopštio je danas da sutra neće učestvovati na Kolegijumu Narodne skupštine, koji je zakazala predsednica parlamenta Maja Gojković, zato što to nije mesto za dijalog vlasti i opozicije, koji su tražili učesnici protesta.

    
(arhiva) Foto: FoNet Zoran Mrdja

Zahtev velikog narodnog protesta „Svi kao jedan“, u subotu 13. aprila, jeste uspostavljanje dijaloga vlasti i opozicije o uslovima za održavanje poštenih izbora i slobodi medija, a Kolegijum šefova poslaničkih grupa nije mesto na kojem se vodi takav dijalog, ističe se u saopštenju SZS.

Imajući u vidu zahteve protesta i Sporazum sa narodom koji smo potpisali, jasno smo se obavezali na bojkot rada skupštine, pa SZS neće učestvovati na kolegijumu Narodne skupštine, navodi se u saopštenju.

Povezani tekstovi

    

Komentari (7)

* Sva polja su obavezna

 

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Neka mediji rade isto kao i u Engleskoj: i tamo ima javni servis BBC, i kanali sa nacionalnom frekvencijom ITV, pa neka ovi naši samo rade isto kao i Englezi i eto slobodnih medija. Prosto.

    Sredite zajedno birački spisak i idemo na izbore. A odluku o Kosovu odložite dok ne prođu izbori.

    1. Jedno od boljih mesta za dialog je baš kamion sa koga SZS vodi dialog sa SzP. Dakle Boškić sa Đikijem i Sergejem a protiv Borisa .Ujedinjena opozicija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Share This

Share this post with your friends!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com