Nova stranka u akciji

Politika

Nova stranka delila pasoše ambasadora Slobodne zone

Članovi Nove stranke organizovali su danas akciju dodele svojevrsnih „pasoša ambasadora Slobodne zone“, sa ciljem širenja ideja i ciljeva šestomesečnih protesta.

    
Foto: Nova stranka

Kako iz te stranke navode cilj NOVE je da, nakon razgovora sa građanima i razmene ideja, dodele pomenuti „pasoš“ i tako borbu prošire od Slobodne zone na nečiji komšiluk, ulicu, grad, a potom i celu, slobodnu Srbiju.

„Mi u Novoj stranci smo odlučili da damo mali doprinos svemu ovome. Ovo je Slobodna zona i svi oni koji su spremni da se bore da ona opstane i proširi se dobiće pasoš ambasadora Slobodne zone. Ko želi da zastupa slobodu u Srbiji, sada može da dobije i formalnu iskaznicu. To nije samo čast, to je i obaveza“, poručio je predsednik Nove stranke Zoran Živković, dodelivši prvi primerak članici te stranke, profesorki Vesni Rakić Vodinelić.

U saopštenu ove stranke stoji da „uz naglašenu upravo simboliku važenja pasoša – do slobode, posebno nam je zadovoljstvo što smo, ne samo tokom današnje akcije, već i celodnevnog dežurstva ispred Predsedništva Srbije, naišli na veliki odziv sugrađana, dok je nemali broj bio i onih koji su nam se pridružili i iz drugih mesta širom zemlje. Uz poseban akcenat na tri zahteva, koja su potpisnici Sporazuma sa narodom usaglasili sa organizatorima protesta i građanima, a to su slobodni i pošteni izbori, nezavisni mediji i REM, nastavljamo istrajno u borbi za demokratski promenu sistema koji već punih 7 godina urušava Srbiju“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Share This

Share this post with your friends!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com